18 ianuarie, 2011

Fii Diferit...

   Dacă vrei să fii diferit, lumea te va judeca,te va vorbi şi te va critica .Ei actionează aşa deoarece ei nu au curajul de a fi diferiţi şi de a face ceea ce le place.Dacă stai în limitele normalului,dacă nu atragi atenţia, ai parte nu de aprecierea celorlalţi ci de acceptarea lor. Întotdeauna trebuie să ne controlăm faptele ca să nu ne considere ceilalţi într-un anumit mod,ca să nu ajungem subiect de discuţie, şi alte multe motive pe care lumea le descoperă zi de zi. Dar asta nu contează!!!
 Contează doar ceea ce crezi TU,nu ce cred ceilalţi.Dacă eşti o persoană cu capul pe umeri,ştii ce e bine şi ce nu ,fară să iţi zica cineva ce trebuie sa faci.Nu trebuie să ne pese mult de părerile altora(exluzînd persoanele care ştim că ne vor ajuta). Celorlalţi,oare,le pasă de părerea noastră?Nu cred...
    Atunci cînd iţi doreşti un lucru ,mai greu de realizat,toţi vor avea grijă să te anunţe că nu vei fi în stare să-ţi împlineşti visul dar niciunul nu va zice "Ai toate şansele să faci ceea ce doreşti,şi te voi ajuta şi eu."Asta se întamplă pentru că,genetic, suntem formaţi să îi tragem în jos pe ceilalţi.Nu vrem ca alţii să realizeze mai multe decît noi şi astfel îi manipulăm.Le schimbăm concepţiile de viaţă,le distrugem încrederea în sine şi astfel mulţi se dau bătuţi şi renunţă la tot,doar pentru că cineva a spus că nu se poate.
Ar fi bine...
Dacă iţi doreşti ceva să,lupţi indiferent de circumstanţe!
Dacă primeşti un sfat, ascultă-ţi prima dată intuiţia şi fii atent de la cine îl primeşti.
Dacă cineva iţi spune că nu vei reuşi,încearcă,convinge-te singur.
Dacă ai ceva de spus,spune!
Dacă ai o idee,pune-o în practică.Chiar dacă nu o realizezi oricum ,acumulezi experienţă.
Fii diferit, fii tu aşa cum vrei să fii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu