12 ianuarie, 2011

O poveste... sfarsita...

  Uneori viaţa ne dă lecţii, dar noi nu ştim să învăţăm din ele. Ştim să dăm vina pe alţii pentru greşelile noastre, pentru că aşa am fost învăţaţi.Dar uneori e bine să ne uităm înapoi , să vedem cine ne vrea binele şi cine nu, cine e prieten adevărat şi cine nu.
  Dar astăzi nu ştim să facem asta ştim să facem orice pentru bani, dar nu doar banii aduc fericirea în viaţă.Nu mai ştim ce e dragostea adevarată, nu mai ştim să iubim, e de ajuns o noapte şi suntem mulţumiţi.Uneori cînd stăm şi ne gîndim, ne dăm seama că nu mai avem o persoană alături, nu mai ştim să iubim cu adevărat.Viaţa e nedreaptă uneori dar trebuie să înţelegem că nimic în viaţa asta nu e imposibil.Poate că nu suntem perfecţi dar ar trebui să învatăm să ne recunoaştem greşelile.
   Am vrea mereu tot mai mult, din ce în ce mai mult dar nu ne gîndim la alţii, ne gandim doar la noi. Suntem egoişti, nu mai avem prieteni adevăraţi, toţi suntem într-o lume în care nu se mai pune accent pe iubire sau pe fericire, şi doar pe bani şi putere.Ne omorîm între noi doar pentru nişte bani care nu au nici o valoare. oare au banii mai multă valoare decît o viaţă? Oare contează mai mult sexul decît o iubire adevarată?În ziua de astăzi aşa credem dar unii nu vad lucrurile aşa.Pentru noi ar fi mai important o iubire adevarată, ar trebui să învăţăm să iubim, să preţuim cu adevărat lucrurile valoroase, însa multe persoane nu vor să înteleagă, ei vreau popularitate şi mulţi mulţi bani, dar lîngă el sunt atîţia care mor de foame,de saracie.Cu toţi vrem o viaţă mai bună dar nu facem nimic pentru a o avea.Ştim să vorbim...dar faptele sunt mai importante ca vorbele.
   Mulţi îşi îneacă necazurile în droguri şi băutură, dar nu e asta soluţia, nu ştim să vorbim,nu ştim să fim noi, suntem falşi, avem toţi o mască care pînă la urmă o dăm jos şi ne arătăm adevarata faţă.E o poveste sfîrşită...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu